Forsiden

Black Million ble Årets Tøffing

Før siste løpsdag ledet Black Million med 10 poeng. Det betød at Asaks Ambition måtte vinne og Black Million bli sist for at det skulle bli dødt løp i Årets Tøffing. Nå ble resultatet motsatt og Black Million ble en suveren vinner. Mongolian Navy ble tredje, Macjack fjerde og Deecider femte.
Vi gratulerer Gina Mathisen og Second Chance med seieren i Årets Tøffing.
Les mer


Vi går for Deadline Day

Deadline Day var knallsterk vinner for Neuroth-stallen sist uke. Dokumentert form. Vinner igjen.
Les mer


Åpent møte for alle galoppinteresserte

Vi inviterer til åpent møte. Vi byr på et spennende program og mat/drikke.
Les mer


Vi går for Calcaterre

Calcaterre har hatt et tett oktober-program, men har vist seg som stabiliteten selv. Fullførte bra over stayerdistanse sist torsdag. Nå er det ned til 1750 meter. Det tror vi bestemt er en fordel. Vår banker.
Les mer


Den perfekte duo

Buffalo Soldier og Willa Synøve M. Schou har startet tre ganger sammen på Øvrevoll i år over distansen 1750 meter på sandbanen. Det har endt i en seier og to sølvplasser. Nå tror vi duoen er klar for gull igjen - banker i V65-1.
Les mer


Vi går for Ciccarelli

Ciccarelli er jevnheten selv. Tre strake sølvplasser på rad viser karakterboka nå. Torsdag kveld tror vi hesten fra Soma-stallen går helt til topps i bronsedivisjonens høstfinale.
Les mer


Årets Tøffing

Black Million leder fortsatt kampen om Årets Tøffing.
Vinneren fra 2017 Asaks Ambition har avansert til annen foran Mongolian Navy. Macjack følger på fjerde, og Twisted er femte.
Se hele listen under fanen Årets Tøffing.
Les mer


Banker i Fearnley

Delacroix starter ikke ofte, men er i slag nå. Vi tror den femårige vallaken, trent av Wido Neuroth og eid og oppdrettet av Stall EOS, går helt til topps i årets utgave av Fearnley-løpet.
Les mer


Tips 10. Oktober 2019

Flere hester står med seier i siste start. Vi tror mest på at IKC Fiction kan gjenta seieren fra 24. august.

Men også Point Boy, I See Fire, Borzakovski, Eternal Flame, Punktum Finale og Geist kan ta seg en ny seier.
Les mer


Kan noen slå Duca Di Como?

Etter en strålende seier på Bro Park skal Duca Di Como ut igjen på hjemmebanen.
Distansen nå er 1170 gress.
Hva med Captain America?
Kan han slå Duca Di Como?
Les mer


Åpent Klokkeløp

Det fjerde løpet i Øvrevoll Hesteeier-forenings Klokkeløp ser vidåpent ut på papiret.
Willa Synøve Schou leder serien med 34 poeng foran Emilie Finckenhagen 26, Mai Elin Fjellheim 24 og Mina Haug med 18.


Les mer


Mange om beinet

Lunsjgaloppen den siste onsdagen i september har et spennende program. Vi tror på flere overraskende vinnere. En banker fant vi ikke. Izakaya kan være et bud i V5-1.
Les mer


Gjensyn med Derby-vinneren

Privilegiado har på papiret det reneste "walk over" i årets St Leger. En av de tyngste favorittene på Øvrevoll noensinne.
Les mer


Lyser opp igjen

Into the Light var solid i seiersløp sist uke. Distansen økes litt nå. Det tror vi 6-åringen takler. Anna Pilroth på ryggen igjen. Vår banker for kvelden.
Les mer


Kraftig forbedret

Costasera sto med en tredjeplass som best etter 12 løp i karrieren. Så vant hun. På dirt-track. På Derby-dagen fullførte hun glimrende fra tet og ble god toer. På gress. Hoppa mestrer med andre ord begge banene på Øvrevoll. Torsdag tror vi hun vinner V65-finalen.
Les mer


Derbylotteriet

Robin Hamre ble den glade vinner av den flotte akvarellen malt av Berit Neuroth.
Ellen Østberg og Marianne Fischer vant hver sin William Buick signerte Godolphin caps, mens Johnny Trevland kan glede seg over ny hatt fra Hattebutikken Holm.
Les mer


Årets høydepunkt

Storløpene står i kø på Øvrevoll den siste augustsøndagen. Norsk Derby har Listed-status. Både Sveaas-løpet og Polar Cup er Gruppe 3-løp. Dette er dagen med atskillig kvalitet. Vi gleder oss kanskje aller mest til å se fjorårets Derby-vinner, Square de Luynes, ta hjem Marit Sveaas minneløp. For det tror vi nemlig den 4-årige vallaken gjør!
Les mer


Dagen før dagen

Full løpsrunde og auksjon dagen før årets største på Øvrevoll, selveste Derby-dagen. Måtte værgudene være på arrangørens side denne helgen. Lørdagsbanker blir Asaks Ambition. Den har på papiret et, etter vår mening, perfekt løp.
Les mer


Queen of Skara vant Hoppeløpet

Det ble Henrik Engblom trente og eide Queen of Skara som stakk av med seieren i Øvrevoll Hesteeierforenings Hoppeløp. Vinneren lå vel plassert hele veien. Ut i oppløpet lå hele feltet på linje, men til slutt kunne Queen of Skara stikke i fra til en sikker seier.
Vi gratulerer og sender en stor takk til Mariero Equine AS som sponser den flotte premien med Spillers hestefor.
Les mer


Tar sin andre strake?

Backcountry kneblet en såpass god hest som Fiftyshadesfreed sist torsdag. Fikk 3 kilo for den innsatsen, men det slipper vallaken unna i løpet denne uken. Vi innleder med banker på svenskegjesten, i en ellers vrien omgang.
Les mer


Banker i første

Silky Road har hatt en fin sesong hittil i år. Tok to strake på Øvrevoll i juni. I et finaleløp 11. juli ble vallaken slått av Ciccarelli. De to møtes igjen nå, men på vektbetingelser som er til stor fordel for Silky Road. Vår alenestrek for dagen, i V65-1.
Les mer


Ustoppelige Appelina

Appelina har rundet 4 millioner inntjent. Bare i år er det blitt over 700.000 kroner på kun fire starter. Torsdag tar hun sin tredje strake seier i Lanwades Stud Stakes. Alt annet vil være en overraskelse.
Les mer


Knut Rimstad jubilerer

Onsdag 24. juli fyller Knut Rimstad 90 år.
Les mer


Kopierer mamma?

Macbeth gikk til topps i Lyches-løpet 2013. Nå skal sønnen Macjack forsøke å følge opp i mammas hovspor. Favoritt er han etter kanonøp sist uke. Vi tror det er en banker.
Les mer


Black Million tilbake i ledelsen

Med Asaks Ambition hjemme på stallen benyttet Black Million sjansen og overtok ledelsen på nytt i Årets Tøffing.
Asaks Ambition er på annen og på tredje følger Gardinia. My Cup of Tea er fjerde og Twisted femte.
Listen inneholder nå kun hester som er helt eller delvis eid av Øvrevoll Hesteeierforenings medlemmer.
Dersom din hest skulle mangle i listen så send en mail til post@hesteeierforeningen.no
Les mer


Banker fra Sverige

Visiteur du Pom overrasket da den vant storløp på Øvrevoll i oktober. Da var distansen 1170 gress - akkurat som nå. Åtteåringen gjør alltid gode løp på Øvrevoll. Torsdagsbanker.
Les mer


Asaks Ambition tilbake i ledelsen i Årets Tøffing

Etter 12 løpsdager er Asaks Ambition tilbake i teten foran Black Million i Årets Tøffing. På tredje følger My Cup Of Tea, fjerde er Gardinia og femte Deecider.
Listen inneholder nå kun hester som er helt eller delvis eid av Øvrevoll Hesteeierforenings medlemmer.
Dersom din hest skulle mangle i listen så send en mail til post@hesteeierforeningen.no
Les mer


Spennende sommerfinaler

Øvrevoll byr på fine løp denne torsdagskvelden. DD-løpene har begge 13 hester som kjemper om solid førstepremier på drøyt 55.000 kroner. Dagens DD-odds blir god, uansett kombinasjon.
Les mer


Black Million økte ledelsen

Etter onsdagens seier i lunsjen økte Black Million ledelsen i Årtes Tøffing. På delt annen følger Asaks Ambition og Silky Road. Gardinia følger på fjerde, mens Deecider og My Cup Of Tea deler femte. Absolutt siste frist for innmelding og betalingen er denne uken - uke 27.
Se fanen Bli Medlem
Les mer


Tilbake til hverdagen

Etter lørdagens strålende storløpskveld på Øvrevoll, er det et høyst ordinært program som venter i onsdagslunsjen. Vrient å finne en banker.
Les mer


Øvrevoll
Hesteeierforening

Vollsveien 132
Postboks 134
1332 Østerås

Kontakt oss