Salt Track og Niels Petersen til Dubai i vinter


Salt Track Foto: Catchlight

Niels Petersen trente Salt Track, Øvrevolls kanskje beste miler, er invitert til Dubai i vinter. Niels Petersen og Oslo Racing Stables har takket ja til invitasjonen og reiser allerede 7 desember nedover fra Gøteborg. Planen er å ha ham startklar til meetingen begynner i slutten av januar.

Salt Track åpnet sesongen 2006 med en meriterende seier over gode Hovman over 1600m på Øvrevoll. Deretter fulgte en god tredje i Pramms på Jägersro etter Binary File. Polar Mile(L) var neste oppgave der han gjorde et godt løp til annen etter Jubilation. Annenplassen ble senere til første da Jubilation er diskvalifisert etter å ha avlagt positiv dopingprøve. Turen gikk deretter til Täby der han i juli tok seg av Swedish Open Mile(L). Salt Track avsluttet sesongen med annen etter Maybach i Nickes Minneløp(L) i et løp der han kom i front litt for tidlig. Salt Track har et handicaptall på 90 og kommer til start i Dubai med formtall 100. Han har vist at han er nyttig både på gress og dirt og planen er å finne et par tre passende oppgaver i handicap-selskap der premiene etter skaninavisk målestokk er svært gode.
Salt Track blir ikke den eneste skandinav på langtur i vinter. Lars Kelp sender Binary File nedover med samme fly. Der skal også Ole Larsens Bellamont Forest være med. Ytterligere skandinaver påplass i Dubai vil være sprinterne Media Hora og Pipoldchap fra Francisco Castros stall.
Som tidligere vil løpene sendes på de engelse racingkanaler og for de interesserte vil nok besøk på Sherryhaugen for litt vinterracing fra Dbai stå på menyen.


HOLD DEG OPPDATERT-FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER