Årsmøte 2021

(6. mars 2021)
Grunnet koronasituasjonen har styret besluttet å utsette årsmøtet til etter Påske. Vi håper selvfølgelig at vi kan møtes fysisk og vil komme tilbake med dato for møtet når vi vet litt mer.

Årsmøtet 2021

(17. desember 2020)
Grunnet koronasituasjonen har styret besluttet å utsette årsmøtet til etter Påske. Om det blir i slutten av april eller først i mai vil avhenge av om man kan møtes fysisk eller ikke.
Vi håper selvfølgelig at vi kan møtes fysisk.

Sonriente ble Årets Tøffing

(11. november 2020)
Selv om Sonriente var hjemme på stallen siste løpsdag holdt hun unna og ble Årets Tøffing 5 poeng foran Priceless. Perfect Illusion ble tredje, Oliver fjerde og Eternal Flame og Rock Dancer delte femteplassen.
Vi gratulerer eierne Inger og Knut med Årets Tøffing 2020

Tips onsdag 11. november

(10. november 2020)
Det er lunsjgalopp og sesongavslutning på Øvrevoll med syv løp på programmet.

Tips torsdag 5. november

(4. november 2020)
Sesongens siste torsdagsløp og da gjenstår kun lunsjgalopp onsdag i neste uke så er sesongen 2020 over.

Tips torsdag 29. oktober

(28. oktober 2020)
Det er få løpsdager igjen nå og kampen om tittelen Årets Tøffing spisser seg. Flere av hestene i toppen jakter poeng på torsdag.

Tips torsdag 22. oktober

(21. oktober 2020)
Finalen i klokkeserien står på programmet og kampen om den flotte klokken, sponset av Stall Holiday, avgjøres.

Tips onsdag 14. oktober

(13. oktober 2020)
Det er klart for Øvrevoll Hesteeierforening Vandrepokal hvor de norskoppdrettede 2-åringene kjemper om den flotte vandrepokalen skjenket av Kirsten og Pål Heidang.

Tips torsdag 8. oktober

(7. oktober 2020)
Det er klart for det fjerde løpet i Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeserie på torsdag, og de fire rytterne i teten har gode muligheter for å hente flere poeng.

Tips søndag 4. oktober

(2. oktober 2020)
På søndag blir det flere spennende oppgjør mellom 2- og 3-åringene i blant annet Breeders Prize, Arnfinn Lunds Minneløp (L) og Tattersalls Norsk Kriterium. Det er også jackpot i V64 hvor første avdeling går allerede i første løp.

Tips onsdag 23. september

(22. september 2020)
Lunsjløp denne uken også og kampen om klokken for amatørrytterene fortsetter i ØH Klokkeløp III.