Tips onsdag 23. september

Cockney Cracker. Foto: Hesteguiden.com

(22. september 2020)
Lunsjløp denne uken også og kampen om klokken for amatørrytterene fortsetter i ØH Klokkeløp III.

Tips onsdag 16. september

(15. september 2020)
Det er klart for lunsj-galopp med syv løp på programmet med blant annet Norsk forening for fullblodsavl løp hvor den norskoppdrettede St Leger-vinneren, Hampus G, blir utfordret av noen av de andre gode norskoppdrettede hestene.

Tips torsdag 10. september

(9. september 2020)
På torsdag er det klart for den store stayer-oppgaven for 3-åringene, St. Leger, som i år er også åpent for 4-åringer. Det blir også oppgjør mellom de norskoppdrettede i Norsk Mesterskap for 2- og 3-åringer.

Tips torsdag 3. september

(2. september 2020)
Det er tilbake til hverdagen etter festhelgen forrige uke, men med jackpot i V65 kan det jo bli litt fest denne uken også...

Tips Derby-helgen

(21. august 2020)
Det er klart for dagen vi har ventet på, hvor de beste hestene møtes og publikum pynter seg: Derby-dagen. I tillegg til Norsk Derby får vi se Marit Sveaas Minneløp, Polar Cup, Erik O Steen Memorial og mye mer.

Derbylotteriet

(14. august 2020)
Grunnet Korona-situasjonen vil vi ikke ha stand og selge lodd på vanlig vis i år. Men du kan kjøpe lodd i vårt populære Derbylotteri via Vipps til Øvrevoll Hesteeierforening #20130
Loddene koster kr. 50 pr. stk. og kjøper du flere blir hvert lodd registrert med eget loddnummer.
Trekningen vil bli mandag 24. august og vinneren blir kontaktet direkte og annonsert på våre nettsider.
Premien er en flott akvarell med galopp-motiv av Berit Neuroth.

Tips torsdag 13. august

(12. august 2020)
Øvrevoll Hesteeierforening Hoppeløp står på programmet denne torsdagen og hestene i Norsk Rikstoto Cup jakter gode premier i de tre siste løpene i V65-spillet.

Tips torsdag 6. august

(5. august 2020)
Hele ni løp på programmet på torsdag og flere flotte løp, med blant annet; Lanwades Stud Stakes (L), Derby Trial, hekkeløp samt to spennende 2-årsløp.

Tips torsdag 30. juli

(29. juli 2020)
Syv løp på programmet på torsdag med blant annet 2-årsløp og amatørløp.

Tips torsdag 23. juli

(22. juli 2020)
Syv løp på programmet på torsdag med ganske store felt som kan gi fine utbetalinger i V65 og V4.

Tips torsdag 16. juli

(15. juli 2020)
Åtte løp på programmet på torsdag med blant annet Brukseier Eyvind Lyches Minneløp og Norsk Rikstoto Rekrutteringsløp. Begge løp er forbeholdt norskoppdrettede hester.