Tips torsdag 13. august

Enkel seier på Silky Road og Linn Arntzen i amatørløpet forrige uke. Foto: Hesteguiden.com

Øvrevoll Hesteeierforening Hoppeløp står på programmet denne torsdagen og hestene i Norsk Rikstoto Cup jakter gode premier i de tre siste løpene i V65-spillet.

I fjor vant QUEEN OF SKARA, trent av Henrik Engblom, Øvrevoll Hesteeierforening Hoppeløp, og det er godt mulig Henrik Engblom beholder pokalen et år til; MY CUP OF TEA kom bare på 8. plass i fjor, men liker godt distansen og banen så muligheten er der. QUEEN OF SKARA har en god sjanse i V65-finalen, Norsk Rikstoto Cup Stayer. Hun kom på 2. plass i dette løpet i fjor, og går kanskje helt til topps i år.

SILKY ROAD viser god form om dagen. Vi ser bort i fra løpet på Gøteborg sist, og gir ham tilliten som dagens banker. Se opp for ARIGATO som har vist fremgang og MOONFLASH som vant dette løpet i fjor – og som liker rask bane.