Tips torsdag 30. juli

Rare Emerald, arkivbilde fra 2019. Foto: Hesteguiden.com

(29. juli 2020)
Syv løp på programmet på torsdag med blant annet 2-årsløp og amatørløp.

Tips torsdag 23. juli

(22. juli 2020)
Syv løp på programmet på torsdag med ganske store felt som kan gi fine utbetalinger i V65 og V4.

Tips torsdag 16. juli

(15. juli 2020)
Åtte løp på programmet på torsdag med blant annet Brukseier Eyvind Lyches Minneløp og Norsk Rikstoto Rekrutteringsløp. Begge løp er forbeholdt norskoppdrettede hester.

Årets Tøffing

(10. juli 2020)
Fristen for å være med i Årets Tøffing er nå gått ut. Det er nå kun hester som er eid av Øvrevoll Hesteeierforenings medlemmer som står på listen.
Etter to strake seire er nå Sonriente oppe og puster lederen London Rock i ryggen.
Se hele listen under fanen Årets Tøffing.

Tips torsdag 9. juli

(8. juli 2020)
Åtte løp på programmet på torsdag deriblant Rikstoto Cup, hekkeløp og årets første 2-årsløp.

Tips onsdag 1. juli

(30. juni 2020)
Det er lunsjgalopp på Øvrevoll denne uken. Syv løp, og første start går klokken 12.20.

Siste frist for Årets Tøffing

(28. juni 2020)
Etter den flotte storløpsdagen lørdag kveld, nærmer det seg nå siste frist for deltagelse i Årets Tøffing 2020.

London Rock leder nå med 30 poeng foran My Cup Of Tea med 28 og Julien Delamare med 27
Husk at du må være medlem og ha betalt kontingenten for å være med i kampen om vinnersjekkene(Siste frist 30. juni)

Se hele listen under fanen Årets Tøffing

Tips lørdag 27. juni

(25. juni 2020)
Mye å glede seg til på lørdag; 1000 Guineas, 2000 Guineas og Oslo Cup, samt Café Hygge mesterskap for amatørrytterene.

Tips torsdag 18. juni

(17. juni 2020)
Ole Larsen Young Rider Championship er en god tradisjon hvor de unge rytterene får vist seg fram. Det er to ritt på Øvrevoll i serien over henholdsvis 900 og 1600 meter gress.

Tips torsdag 11. juni

(10. juni 2020)
Syv gressløp å se frem til på torsdag med flere større felt, og helt sikkert bedre utbetalinger i spillet enn forrige løpsdag.

Kildare igjen!

(5. juni 2020)
I år som i fjor var det Leif-Erik Thoresens Kildare som gikk seirene ut av kampen om den flotte vandrepremien i Øvrevoll Hesteeierforenings Handicap.

Etter en litt avventende posisjon bak i feltet trakk Carlos Lopez lengst ut i banen og avgjorde løpet sikkert.
Vi gratulerer!