Kildare igjen!

KIldare Foto: ©hesteguiden.com

(5. juni 2020)
I år som i fjor var det Leif-Erik Thoresens Kildare som gikk seirene ut av kampen om den flotte vandrepremien i Øvrevoll Hesteeierforenings Handicap.

Etter en litt avventende posisjon bak i feltet trakk Carlos Lopez lengst ut i banen og avgjorde løpet sikkert.
Vi gratulerer!

Tips torsdag 4. juni

(3. juni 2020)
Denne torsdagen er klart for Øvrevoll Hesteeierforenings Handicap, Forsommerløpet samt fem løp til – alle på gress.

Tips torsdag 28. mai

(27. mai 2020)
Kun seks løp denne torsdagen da det syvende løpet dessverre måtte kanselleres på grunn av for få hester påmeldt. Samtlige løp går på gresset.

Tips torsdag 21. mai

(20. mai 2020)
Etter en fin 17. mai-løpsdag med gressbaneåpning er vi tilbake på sandbanen med syv løp denne torsdagen.

Årsmøte 2020

(17. mai 2020)
Til medlemmene.

Etter lettelsene på smittevernrestriksjonene vil årsmøtet bli avholdt digitalt og fysisk i Derbystuen på Øvrevoll onsdag 20.mai kl. 19.00.
Vi henstiller til de som har mulighet til å følge møtet digitalt om å gjøre det.
Invitasjon med kortfattet veiledning vil bli sendt ut på e-post fk mandag til medlemmene.

Medlemmer som ønsker å møte i Derbystuen må melde dette pr mail til post@hesteeierforeningen.no innen tirsdag 19. mai kl. 15.00.

Etter det ordinære møtet vil Thomas Gjelsås gi oss en status på sesongen 2020.
Husk at kontingenten på kr. 500 må være betalt til konto: 7039.05.06706 eller Vipps til Øvrevoll Hesteeierforening #20130 for at du skal ha stemmerett på årsmøtet.

Tips søndag 17. mai

(14. mai 2020)
Vi gleder oss til åpningen av gressbanen med åtte flotte løp og ekstra gledelig er det at Café Hygge åpner for et begrenset antall gjester.

Tips torsdag 7. mai

(6. mai 2020)
Vi har syv løp å se fram til på denne første løpsdagen i mai. Flere av hestene har allerede startet både én og to ganger, og flere av dem har vist god form.

Innkalling til digitalt årsmøtet 20. mai

(3. mai 2020)
Innkalling til digitalt årsmøte i Øvrevoll Hesteeierforening onsdag 20. mai kl. 19.00 er sendt ut til medlemmene på e-post.
Ta kontakt dersom du ikke har mottatt e-posten på post@hesteeierforeningen.no

Tips torsdag 30. april

(29. april 2020)
Det ble en veldig annerledes sesongstart uten publikum forrige torsdag. Slik vil det trolig fortsette en god stund, så vi hesteeiere må nok belage oss på å se løpene hjemme på skjerm og ikke live på banen gjennom store deler av denne sesongen.

Tips torsdag 23. april

(22. april 2020)
Det blir likevel sesongstart 23. april etter en god stund med usikkerhet grunnet koronautbruddet som alle er kjent med. Løpene blir avholdt uten publikum og med strenge restriksjoner.

Årsmøtet 2020 utsettes

(28. februar 2020)
Til medlemmene.

Grunnet Coronaviruset utsettes årsmøtet 18.3 i Øvrevoll Hesteeierforening til situasjon er avklart.

Vi kommer tilbake med ny dato på et senere tidspunkt.

Se for øvrig artikkel på Øvrevolls hjemmesider ang. situasjonen for hestesporten.