Godt nytt år !

Vinterfesten 2007, 9 februar på Slottet på Stabekk

Øvrevoll Hesteeierforening ønsker alle sine medlemmer et riktig godt nytt år. Vi benytter også anledningen til å minne om den store vinterfesten 9 februar på Slottet på Stabekk der vi snakker om sesongen som gikk og om den som kommer. Vi gjentar altså siste års hyggelige vinterfest og arrangerer den på "Slottet" i Ringstabekkveien 105 på Stabekk og datoen er 9 februar. Det blir god mat og godt drikke til sterkt subsidierte priser. Underholdning, spill, musikk, dans og konkurranser.

Invitasjoner med mere informasjon om tidspunkt, påmelding og betaling blir sendt ut primo januar. Følg med, følg med!
Er du ikke medlem i Øvrevoll Hesteeierforening så meld deg inn ved å gå inn i menyen på venstre side.