Tips til House of Wine Hekkeløp III


Well Fitted. Foto: Hesteguiden.com

House of Wine Noviseserie på hekk går sin gang frem mot finalen den 17. oktober. Vi har til nå sett gode vinnere i Morning Dress (Kval I) og King's Dancer (Kval II). Morning Dress var knepen vinner i en fotofinish i Kval I foran Well Fitted som den gang misset litt på siste hekk og tapte seieren på det.

Omtale av hestene:
Well Fitted kommer ut igjen denne gangen med myggvekten 63,5 kilo og dyktige Christopher Roberts i bøylene. Han er nærmest ”kastet inn” i løpet og vinner greit uten uhell underveis. Skuffet litt i Michelets Minneløp i forhold til treningsarbeidet. Syk da?

Bankstair med sin eier Anna Pilroth i sadelen, kommer fra fersk seier i Gøteborg. Motstanden der var ikke all verden, men Bankstair har flere seire i 2-mile steeplechaseløp fra England og blir definitivt en å regne med i dette feltet.

Milliondollarbaby og Kevin Parkin prøver igjen. Fortjener en seier og hun var ikke langt bak King's Dancer forrige gang. Plukker hyggelige penger med hjem til stallen.

Trener Hallvard Soma har også den debuterende Favoritten med Daniel Wirenstål i feltet. Trenger å hoppe seg inn og kan bli en spennende tilvekst til hindersporten.

Dzin presterte hyggelig i King's Dancers løp. Seire fra Tsjekkia tidligere. Med skikkelige Niklas Lovén kjemper han om plassen bak Well Fitted.  

Szuma og Henke Engblom er i samme kategori som den foran nevnte, på det jevne. De tar sikkert penger med hjem, men det blir tungt å vinne.

Shamdian og Pernille Fredriksen. En 12-åring med hele 12 seire i karakterboken. Én er tatt på hekk og det er helt tilbake i 2004, men han har gått en rekke steeplechaseløp og hopper godt for sin eier. Kjemper nok bare om en peng her.

Carona og Juan Pinto var fjerde bak Bankstair i Gøteborg. Må vise fremgang for å hevde seg her.

Hillbilly Fashion førte lenge sist i et vel optimistisk tempo. Hopper godt og scorer på det. Trengte løpet sist etter lang pause og kan kanskje få en peng med hjem, tross Tobias Hellgrens overvekt.

Tips:
Well Fitted – Szuma – Milliondollarbaby - Outs. Bankstair


HOLD DEG OPPDATERT-FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER