Tips onsdag 22. april

Vi skriver 22. april og det er tid for sesongens første lunsj-løpsdag. Stevnestart kl. 12.00 med første start kl. 12.20 som også er første avdeling i dagens V4 spill.

Sportsavdelingen har dessverre heller ikke klart å snekre sammen et godt og fyldig program til denne løpsdagen. Det er kanskje ikke nok bare å peke på vanskelige treningsforhold i vinter og på vårparten. Det er nok også en realitet at det mangler hester på Øvrevoll. Dersom dette skal endre seg er det nødvendig å ta grep i alle ledd i norsk galoppsport. Det gjelder oppdrettssiden, det gjelder rekruttering innenfor amatørrytter og jockeysiden og på trenersiden. For å gjøre det attraktivt på en måte som også skal skape interessante spilleløp må rammevilkårene endres/forbedres og det må skapes nye stallplasser som kan huse sportens nye utøvere. Det er en lang vei å gå, men man må begynne snarest før det er for sent slik at publikum og spillerne ikke skal forsvinne på veien!

Når det gjelder onsdagens spilleløp så holder løpene høy vanskelighetsgrad. Vi tror nok at hestene som startet sist torsdag har et lite prè med løp i kroppen så de er verdt å merke seg, selv om prestasjonene sist torsdag kan se svake ut. Det er fortsatt lite nedbør og heller ikke noe i sikte før onsdag så banen forventes å bli løs og krevende slik den var sist torsdag.

Tips
1. løp: 4 Paratico – 3 Ares – 6 Colorist – Outs 2 Hot Wing
2. løp: 6 Downton Abbey – 1 Jouye – 7 Linda Lovelace – Outs 8 Most Wanted
3. løp: 7 Faiza – 10 Queen's Delight – 1 Hard to Believe – Outs 3 Point Man
4. løp: 9 Messi – 5 The Phantom Blot – 8 Silver Ridge – Outs 6 Loire
5. løp: 4 Night of St George – 2 Hands Up – 6 Styrbjørn – Outs 3 Golden Artline
6. løp: 2 Sophy's Love – 3 Zavann Zaid – 7 Mellon – Outs 6 Chimmy

V4-forslag kr 150
3-4-6
6 Downton Abbey
1-3-6-7-10
4-5-6-8-9
Lykke til!

Vi minner om at neste løpsdag er torsdag 30. april. Forhåpentligvis ser vi fyldigere felter da.


HOLD DEG OPPDATERT-FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER