Tips House of Wine Hekkeløp II


Debutanten King's Dancer viste god form i seiersløpet i siste start. Foto: Thea Hofossæter.

Det er klart for det andre kvalifiseringsløpet i House of Wine Hekkeløpsserie. Denne gangen over 3450 meter og det er hele 10 hester til start.

Det første kvalifiseringsløpet i 2012 var for maidens, mens vi denne gangen også får se hester som har seier i karrieren. Banen er i øyeblikket (mandag formiddag) myk og tørker opp. Det er imidlertid meldt litt regn onsdag/torsdag så underlaget blir nok på den myke siden.

1. Milliondollarbaby/Kevin Parkin/64,5 kg Milliondollarbaby er fortsatt maiden på hekk. Misset starten totalt siste start. Hentet mye og er i form. Tredjeplassen etter Omoto Sando 17. mai er nok til å vinne dette med lav vekt om hun er med fra start.

2. El Miracle/Daniel Wirenstål/64 kg El Miracle var tredje i debuten på Øvrevoll bak Morning Dress og Well Fitted. Var med i fremre rekke hele veien og vil vise fremgang når debuten er unnagjort. Premie.

3. Szuma/Henrik Engblom/70 kg Szuma vant et hekkeløp på Øvrevoll i fjor høst mot gode hester og kommer fra Henke Engbloms formstall. Formen sitter godt i og han var overlegen på Strömsholm med Natalie Mortensen. Det var på flatt. Han kjemper nok om seieren her.

4. Hill Billy Fashion/Christopher Roberts/64 kg En tiåring som hadde noe rutine fra point to point i Irland da han kom. Har slitt med litt forskjellige problem, men ser nu fin ut i trening og hopper fantastisk godt. Kanskje premie

5. Force Group/Colin Bolger/66 kg. 8-årig englandsimport uten hindererfaring fra UK. Hyggelig flatløpsform, men viste den ikke i sin skandinavia-debut. Spennende nykommer med topp rytter

6. Ovation/Gerard Tumelty/66 kg. Godt slått i sine to hekkeløp. Topp rytter denne gangen. Kanskje penger.

7. Emperor/Anna Pilroth/70 kg Emperor har også én seier i karakterboken, i tillegg til en rekke gode plasseringer over hekk. Sviktet dog i Champion Hurdle på Strömsholm i juni.

8. Dzin/Niklas Lovèn/ 70 kg Dzin har også én seier i karakterboken. Den kom i hjemlandet Tsjekkia. Debuterte i skandinavisk sammenheng på Strömsholm i juni der han var annen til Welcome Back som var helt overlegen. Premie.

9. Morning Dress/Tobias Hellgren/68 kg Morning Dress vant sitt første hekkeløp på Øvrevoll i House of Wine Hekkeløpsserie I. Han kontret ut Well Fitted som misset på siste hekk. Han holder høy klasse på flatt og får nok en fin karriere på hekk. Vår favoritt til laurbærne her.

10. King's Dancer/Matthew Batchelor/66 kg Debutant. Strøket i House of Wine I, men har vunnet på flatt deretter og formen er i zenith. Hopper godt i trening og kan vinne om det klaffer. Liker svikt i banen.

Tips: 9 Morning Dress – 3 Szuma – 1 Milliondollarbaby - Outs. 10 King's Dancer


HOLD DEG OPPDATERT-FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER