Tips søndag 17. mai

Så er det 17. mai og endelig er det løp på gresset. Som i de seneste årene så begynner vi med Hipp Hurra Hekkeløp. Dessverre teller feltet kun fem hester, men med Skandinavias to beste hekkeløpere, Omoto Sando og Calvados på plass blir det uansett en flott forestilling. I tillegg kommer fjorårets Novisehekk Finale-vinner Rock the Boat, Torres og Energia Prince. Bare dette løpet er verdt turen til Øvrevoll på ettermiddagen den 17. mai.

Sportsavdelingen har denne gangen snekret sammen et litt fyldigere program enn sist. Det er hele 10 løp på programmet og 8 av dem går på gresset. Det er to V-spill: V5 fra 2-6 løp og V4 fra 7-10 løp. Det ser litt enklere ut enn den V65 rebusen vi hadde sist uke, og forhåpentlig vil det være flere lykkelige spillere som rusler hjem etter løpene. Det er meldt noe mer nedbør frem til søndag, så gressbanen kan nok forventes å bli på den krevende siden, mens sandbanen vel kan ventes å bli rask.

5. løp: 6 Amie Noire - 3 Zarzuela - 9 Walinda Outs: 11 Annaboda
6. løp: 11 Beentheredonethat - 5 Staring At The Sea - 13 Daydream Believer Outs: 12 Dramatic Act
7. Løp: 3 Ragazzo – 5 Stuckinamoment - 4 Easy Road - Outs: 2 Liber
8. Løp: 4 Bokan - 6 Icecapada - 3 Mestre dos Magos Outs: 1 Wild Citizen
9. Løp: 14 Silver Ridge – 6 Mamaloca - 4 Prince Field Outs: 11 Seventyseven
10. Løp: 6 Be My Winner - 1 Sophy`s Love - 10 Loire - Outs: 8 Velldone